Épületgépészeti kivitelezés

 

Víz-, gáz-, fűtés-, napkollektor szerelés

 

Vállaljuk intézmények, társasházak, családi házak teljeskörű épületgépészeti tervezését és kivitelezését. Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy a kiépített rendszerek hosszú élettartammal, hatékonyságromlás nélkül elégítsék ki a megrendelők igényeit. Kivitelezés előtt szívesen nyújtunk tanácsot a megfelelő minőség biztosítása és a felesleges költségek elkerülése érdekében.

Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik az alternatív energiaforrások kihasználására. Hazánk kiváló napenergia potenciállal rendelkezik, amelyet hőenergiaként és villamos energitermeléshez is hasznosíthatunk. Szakembereink szívesen segítenek Önnek a használati melegvízellátáshoz és fűtésrásegítéshez alkalmazható napkollektorok kiválasztásában, és a földgáz kiváltásával keletkező megtakarítás kiszámításában, amely megmutatja, hogy rendszere mennyi idő alatt térül meg. 

 

 

“Egy személy naponta megközelítleg 50-60 liter melegvizet használ el, aminek az előállításához ~2,5 kWh hőenergia szükséges. 1 négyzetméter napkollektorral pedig a nyári félévben napi 2-3 kWh, télen 0,5-1,5 kWh napenergia hasznosítható. Így tehát személyenként 1-1,5 négyzetméter napkollektorral elő lehet állítani a szükséges melegvíz mennyiség jelentős részarányát. Éves átlagban többnyire 60-70%-os megtakarítás érhető el, ami a nyári félévben közel 100%, a téli félévben pedig 30-40%.”

 

www.naplopo.hu

Ajánlatkérés

Az üzenetet sikeresen elküldte!